Medlem i Fokus !

Januar 2010 : --Arne Inge Karlsen.

Medlem nr: 03/2007
Bosted: Myre i Vesterålen.

Arne var den første som meldte seg inn i Astroklubben.
Allerede i juni 2006 fikk vi denne mailen fra Arne, før klubben var offisielt stiftet.

Hei!

Ønsker å registrere meg i Astro klubben. Har vært inne på sidene og funnet mye positivt om Astro.
Er selv eier av en astro -94 modell som er første gang registert ny i Norge i -96. Bilen har hatt skade på venstre side ganske stor, men er nesten helt ferdig oppbygget igjen, og er kun rullet 113000 km. ( krute god bil). Mvh. Arne

Dette er min første Astro, kjøpt i februar 2006. Ble kjøpt som vrak, og rettet opp. Skiftet farge til sort.
Den var originalt grå, med lillaskjær i. Kjøpte frontfanger, speil, baklykter og hvite blinklys fra
AstroJan i Lillestrøm.
Dette ble min neste Astro. Heartbeat. Denne ble kostet på mye teknisk, og var i meget god stand når den ble solgt

Neste Astro ble en grå og sort med 305 V8 og rollpan. Her avbildet sammen med en rød 87 modell, innkjøpt delebil.
Delebilen hadde defekt automat, men var ellers i så bra stand at den ble ordnet teknisk og etterhvert solgt.

På V8 bilen er det blitt delvis overhalt motor,samt kjøpt nye dempere,fjærer osv.
Det er også kjøpt nytt innsug, forgasser, fordeler, plugger, mm (for ombygging fra TBI til forgasser)

Denne bilen har jeg fortsatt
.

Så ble det kjøpt en mørk blå "Harley Davidson" Astro, samme leksa her. Skiftet en masse slitedeler.
Kjøpte litt stæsj (fælger,stero,grant-ratt osv..... Og atter en gang salg av nok en Astro. :)

Kjøpte så en grå 87mod fra Troms, har brukt den noen mnd nå, men har problemer med motor.
Denne skal høgges....(kjekt med deler )

Har kjøpt en blå 88 modell kort utgave fra Molde for noen mnd siden. Har hatt den på NAF test,og det var bare små ting som måtte utbedres. Denne holder jeg på med nå. Det er full styling på den, røde koni rundt om,
og stor stereo med 2 skjermer. ( Stylingen er visstnok levert av www.astroparts.no til en tidligere eier. )

Skal hellakkeres så snart som jeg er ferdig med det andre. NB: Ingen planer om salg av denne.

Det ble også kjøpt en hvit 96 mod fra Trondheim.. En god bil :) , men alt kan bli bedre... :)  (er vel litt pirkete, he he )
Denne er påbegynt klargjøring for hellakkering, skulle bare sandlåse noen små flekker på kanalene,
men det har jo lett for å ta av når man begynner.

Astroen er i meget bra stand,men skal skifte alle dempere (røde koni), og skifter fra kompositt til stål bladfjærer.
Ellers var det så godt som ingen rust i denne, kun litt rundt et drenerings hull i v/kanal og dette blir sveiset nå.
Denne blir lakket opp i samme farge, men det blir lakkerte fangere samt hjulbuelister.

Skal også montere caps og takspoiler bak. Se bilder av hvordan den var da jeg kjøpte den,
samt under arbeid nå. Vil komme bilder av ferdig bil etterhvert.

Denne skal også beholdes.

Litt om meg selv.

Er 47 år og bor på Myre i Vesterålen.
Er samboer med Ellen, medl. nr: 26

Har garasje på 110 m2,så da må det noe amerikansk innenfor dørene så klart.

Må vel betegne meg som rimelig Amcarfrelst,og har delvis hatt amcar siden begynnelsen av 80 tallet.
Det har vært hovedsaklig Van det har gått på, men har også hatt 2 Mustang Mach I (71 og 73mod) og en Trans Am 84mod. Og selvfølgelig Astroan da.

Land of the Midnight Sun.

Synes det går greit ha amcar i Norge, har bare godt å si om forhold til biltilsyn ol. Har hatt løpende kontakt ang godkjenning av markeringslys (sider,grill og caps osv),samt godkjenning av motor bytte til V8 i Astro og det har vært positivt fra deres side.  :)

Delekjøp går og strålende, og får tak i det meste hurtig og rimelig. Bruker nettbutikken Astroparts samt
Sarpsborg Motor
på det jeg trenger.

Bestilte nettopp hos Astroparts helkrommet grill og Angel eye frontlamper til 96 modellen, samt heldekkende
billet grill med angel eye til 88 modellen , og er rimelig spent på å pakke ut dette.

Syntes det var topp da det ble stiftet Astro/Safariklubb.

Har prøvd og trå til litt, men det har nå bare blitt ved et par anledninger, funnet og informert klubben om (monsterastroen og dragraceastroen). Synd man bor så langt unna..

Ang klubben kunne det gjerne vært litt oftere oppdatert på nettsiden, ,spesielt for oss som bor langt unna..
Tror dette vil holde på medlemmene også. Ellers synes jeg dere gjør et godt arbeid.

Håper å komme meg på Astromania i år, skal ikke kunne skylde på at ikke det er Astro oppe og går i hvert fall..

Mvh Arne Inge
mail adr: karlsen62@hotmail.com